”Jos Essayah olisi isossa puolueessa…”

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah on vaalitentistä toiseen loistanut asiantuntemuksellaan ja vakuuttavalla esiintymisellään keräten asiantuntijoilta loistokritiikit. Sari on toki todistetusti maailman paras, mutta vähintään yhtä tärkeä tekijä suosiolle on se, että kristillisdemokraattinen ideologia on maailman paras.

Kristillisdemokratia yhdistää oikeistolaisen, tosiasioihin pohjaavan talouskäsityksen lähimmäisenrakkaudesta kumpuavaan sosiaalipolitiikkaan. Kristillisdemokraatti pitää siis valtuustossa huolta sekä sinun veroeuroistasi että yhteiskunnan heikoimmista. Kristillisdemokraatti näkee perheen yhteiskunnan perusyksikkö eikä kuvittele, että valtio tai kunta pystyisi koskaan korvaamaan läheisten huolenpitoa. Siksi kristillisdemokraatti seisoo vankasti perheiden ja esimerkiksi omaishoitajien puolella.

Kristillisdemokraatti ajattelee, että parhaat päätökset syntyvät lähellä ihmistä. Siksi teemme monet päätökset mieluummin kunnissa kuin Arkadianmäellä tai Brysselissä. Kristillisdemokraattisessa yhteiskunnassa kannetaan vastuu ja nautitaan vapaudesta: siellä huolehditaan toisista ja ympäröivästä luonnosta, ja suvaitaan niitäkin, jotka ovat asioista tai arvokysymyksistä eri mieltä.

Kristillisdemokratia on Euroopan suosituimpia poliittisia ideologioita. Sinun äänelläsi siitä voi tulla myös Suomen suosituin. Ja ei, se ei edellytä sinulta täytettyä riparipassia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close